Головна » 2015 » Декабрь » 7 » Зустріч з населенням
12:46
Зустріч з населенням

        3 грудня 2015 року проведено зустріч адміністрації КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №4» Дніпровського району м. Києва з населенням. Мета зустрічі – роз’яснення населенню основних задач реформи охорони здоров’я. Директор  Центру Поліванова Н.П. акцентувала увагу присутніх на перевагах роботи електронної реєстратури, за допомогою якої можливо записатись на прийом до лікаря-консультанта в зручний для хворого час, уникаючи значних черг до кабінету лікаря.

         З метою наближення медичної допомоги до населення вирішено питання прийому лікаря-невропатолога і лікаря-кардіолога в АЗПСМ № 1 (вул. Сергієнка, 23), лікаря-невропатолога в АЗПСМ №4 (Новаторів,4) і АЗПСМ № 5(вул. Алма-Атинська, 37 б), лікаря-ендокрінолога в АЗПСМ № 4 (вул. Новаторів,4), лікаря-кардіолога в АЗПСМ № 5 (вул. Алма-Атинська, 37 б).

         Вирішуються питання прийому дитячого населення в 2016 році один раз в місяць в АЗПСМ № 6 (вул. Рогозівська,6), два рази в місяць в АЗПСМ № 3 (вул. Алма-Атинська,2)), що полегшить батькам вирішити питання проведення медичного огляду дітей.

         Адміністрація КНП «ЦПМСД №4» звернулась до населення з проханням провести роботу серед батьків сумісно з педіатром серед диспансерної групи дитячого населення щодо збору заяв на санаторно-курортне лікування дітей. Частина присутнього населення з активною життєвою позицією висловила бажання стати членами санітарного активу і допомагати адміністрації медичного закладу у вирішенні організаційних питань.

         Робота з населенням буде продовжена і надалі сподіваємося, що вона дасть плідні результати.

Адміністрація КНП «ЦПМСД №4

Дніпровського району м. Києва"

Переглядів: 547 | Додав: Lentochkaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar