Головна » 2015 » Ноябрь » 24 » Об'ява
16:11
Об'ява

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

         Для уникнення незручностей під час проходження медичного профілактичного огляду дитини перед вступом до загальноосвітнього навчального закладу Управління охорони здоров’я Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації пропонує дотримуватись наступних порад:

  1. Розпочинайте медичний огляд дитини з дільничного лікаря-педіатра, або сімейного лікаря. Тільки він визначає потребу в додаткових консультаціях та діагностичних обстеженнях.
  2. Відповідно до наказу МОЗ України від 16.08.2010 р. № 682 перед вступом до школи дитина має бути оглянута наступними фахівцями: СТОМАТОЛОГ, ОФТАЛЬМОЛОГ, ХІРУРГ, ОРТОПЕД. Інші спеціалісти за показами. Дільничний лікар-педіатр або сімейний лікар може зменшити кількість консультацій спеціалістів в разі, якщо дитина була оглянута вищезазначеними фахівцями на протязі року. Лабораторні обстеження включають – аналіз крові (гемоглобін), інші за показами.
  3. В зв’язку з перевантаженістю фахівців в квітні-травні, медичний огляд спеціалістами розпочніть заздалегідь (жовтень-березень). Консультації проводяться за направленням дільничного лікаря шляхом запису через ЕЛЕКТРОННУ РЕЄСТРАТУРУ, або в четвер без попереднього запису.
  4. Перед подачею документів до школи (Ф-026/О, та Ф-086-1/О) необхідно звернутись лише до сімейного лікаря, або лікаря педіатра, який проведе пробу Руфє та враховуючи результати консультацій спеціалістів і діагностичних обстежень визначить стан здоровя дитини та встановить групу занять по фізкультурі.

Бажаю здоровя!

Переглядів: 586 | Додав: Lentochkaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar