Головна » 2015 » Апрель » 22 » Не так страшний рак – як байдужість до свого здоров'я!
09:53
Не так страшний рак – як байдужість до свого здоров'я!

За інформацією по моніторингу стану здоров'я населення м. Києва за 2014 рік в структурі захворюваності жіночого населення рак молочної залози займає, як і у всій Україні, перше місце.
Вдумайтеся в ці цифри: питома вага запущених випадків злоякісних захворювань складає в Дніпровському район - 9,4% (у Києві – 17,08%).
В той же час великий відсоток злоякісних пухлин виявляється при профоглядах.
Біда в тому, що наші жінки часто звертаються за меддопомогою, коли захворювання запущене, а це головна причина смертності.
Чим раніше виявлений рак, тим більше шансів на його лікування.
Милі жінки! Не забувайте про самообследованії молочних залоз. При виявленні будь-яких ознак, підозрілих на рак, а так само після 40 років щорік проходіте онкоосмотр.

Запрошуємо жінок які отримують медичну допомогу в ЦПМСП № 4 Дніпровського району з 8.00 до 20.00 щодня, в суботу з 8.00 до 15.00, на прийом до дільничного лікаря для проходження профілактичного огляду. При собі мати амбулаторну карту.

Пам'ятаєте! Завчасне звернення і своєчасна діагностика – гарантія збереження Вашого здоров'я. На ранніх стадіях захворювання рак успішно лікується. Дбайте про своє здоров'я! Не так страшний рак, як байдужість до себе.

Шановні жінки! Пройдіть обстеження і залишайтеся здорові! Будьте пильні!

Переглядів: 680 | Додав: Lentochkaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar