Головна » 2018 » Июль » 19 » Лікар у Вашому домі
13:18
Лікар у Вашому домі

Проект «Лікар у вашому домі» запроваджено як додаткову можливість для людей подбати про своє здоров’я. А щоб охопити якомога більше киян, реалізується він двома паралельними напрямами. По-перше – у визначених місцях із високим рівнем соціальної активності  працюють стаціонарні пункти «Лікар у Вашому домі». Другий вектор Проекту розраховано на інвалідів, осіб, які не здатні до самообслуговування та потребують постійної сторонньої допомоги. Таких людей лікарі нашого закладу спільно із лікарями спеціалістами КНП КДЦ і КМКЛ №11 відвідують удома, надаючи необхідну допомогу.

Завдяки проекту «Лікар у Вашому домі» люди зможуть у зручному форматі проконсультуватися із медиками, пройти елементарні тести на визначення індексу здоров’я (виміряти об’єм талії, дізнатися про оптимальну для себе вагу тощо), пройти експрес-діагностування для виявлення на початковій стадії захворювань серцево-судинної системи, ожиріння, цукрового діабету. Для цього необхідно лише ознайомитися із графіком роботи наметів «Лікар у вашому домі» та обрати найближчий до себе.

Від початку роботи проекту станом на 19.07.2018 року  в КНП «ЦПМСД № 4» Дніпровського району обстеження пройшли 341мешканець району обслуговування. Крім того, 105 сімей мультидисциплінарні бригади відвідали вдома.

Серед обстежених майже 40% страждають на підвищений тиск. Окрім того, низка обстежених мають надмірну вагу, зловживають палінням цигарок. Кожен із них отримав рекомендації щодо здорового способу життя та рекомендацію звернутися до свого лікаря.

Дуже багато людей відкладають питання власного здоров’я «на потім». Комусь не вистачає часу на себе, хтось боїться, що навіть елементарні обстеження потребують грошей, а є і такі, хто просто не розуміється на важливості раннього виявлення та профілактики захворювань.

Це не просто помилковий, це небезпечний підхід до власного здоров’я. Дбайте про себе, консультуйтеся із фахівцями, регулярно контролюйте стан свого організму та будьте здорові!

Графік розміщення стаціонарних пунктів проекту «Лікар у Вашому домі» на липень 2018 р. додається.

 

З повагою,

Адміністрація КНП « ЦПМСД № 4»

Дніпровського району м. Києва

Переглядів: 443 | Додав: Lentochkaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar