Головна » 2017 » Сентябрь » 14 » "День здоров'я» для людей похилого віку
09:46
"День здоров'я» для людей похилого віку

Прес-реліз

Управління охорони здоров'я Дніпровської районної в м. Києві державні адміністрації Місце проведення: Територіальний центр соціального обслуговування Дніпровського району, управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (вулиця Курнатовського,7а) 14 вересня 2017 року з 09:00 до 13:00
За ініціативою Управління охорони здоров'я Дніпровської районної в м. Києві державні адміністрації проводиться «День здоров'я» для людей похилого віку Дніпровського району м. Прес-реліз Управління охорони здоров'я Дніпровської районної  в м. Києві державні адміністрації
Крім здорового способу життя, в сучасному суспільстві необхідно розвивати і культуру здоров’я, яка включає регулярне медичне спостереження для раннього виявлення захворювань та факторів ризику їх розвитку, навички боротьби зі стресом, прийоми збереження здоров’я в умовах агресивного навколишнього середовища і погіршення екологічної ситуації.
В Дніпровському районі 14.09.2017 року проводиться «День здоров'я» приурочений до Всесвітнього Дня серця та Міжнародного дня людей похилого віку в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району за адресою: Курнатовського 7а.
Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно в усьому світі 1 жовтня за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН (14-го грудня 1990-го року, резолюція № A/RES/45/106 від 14 грудня 1990 р.) Офіційне затвердження на міжнародному рівні було викликано зниженням внесків в спеціальний Цільовий фонд з проблем старіння ООН при одночасному стрімкому старінні населення світу, що свідчить про занепад моралі та культури в суспільстві. В Україні цей день відзначають з 1991 р.. Шоста частина людей похилого віку в Україні – самотні.

Вважається, що людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це вдалося. Далеко не всім дано відчути мудрість своїх років. Літня людина має виняткові досвід і терпіння, наполегливість у досягненні поставлених завдань.
Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання особам старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки, звернути увагу суспільства на проблеми глобального постаріння населення. Довге життя – ознака доброго здоров’я.
У рамках акції:
Відвідувачі Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району, управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, мешканці навколишніх будинків та працівники Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району, будуть мати змогу отримати:

 Консультації лікаря-кардіолога, лікаря-невропатолога, лікаря-ендокринолога, лікаря-загальної практики/сімейної медицини, а також поради з питань здорового способу життя.
 Пройти діагностичне обстеження (ЕКГ);
 Виміряти артеріальний тиск;
 Лабораторні обстеження (загальний аналіз крові, біохімічне дослідження крові, визначити вміст цукру в крові)
 Буде працювати виїзний флюорограф для проведення флюорографічного обстежень легень, з метою виявлення на ранніх стадіях захворювання на туберкульоз та онкологічні захворювання.
Головна мета зазначених заходів: збереження, укріплення здоров'я та профілактика інвалідності.
Лише відповідальне ставлення до свого здоров’я , попередження виникнення хвороб, зможуть продовжити Вам активне довголіття.

Бережіть своє здоров’я.

З повагою, начальник управління 
охорони здоров’я Дніпровської 
районної в місті Києві державної 
адміністрації, 
Заслужений лікар України                  Д.Т. Карабаєв

Контакти:
Коляда Елеонора Валеріївна
Директор КНП «ЦПМСД № 1 Дніпровського району м. Києві» 
тел.: 540-96-79

Переглядів: 558 | Додав: Lentochkaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar